More Website Templates at TemplateMonster.com!

Istorija

Preduzeće d.o.o.“Braća Mićić“ za građevinarstvo, projektovanje i trgovinu sa sjedištem u Modriči, ul. Svetosavska b.b., osnovano je 01.08.1996. godine i od tada veoma uspješno posluje i postiže veoma uspješne rezultate.

 

 
Na čelu preduzeća je direktor Mićić Rado, ujedno i vlasnik preduzeća, koji sve ove godine uspješno vodi ovo preduzeće i koji svojim znanjem, profesionalnošću i poštenjem stvorio prepoznatljiv kvalitet poslovanja i rada ovog preduzeća.

 

Od samog osnivanja pa do danas preduzeće d.o.o.“Braća Mićić“ se trudi da kvalitet pružanja usluga održi na istom nivou, tj. na veoma visokom nivou, izvodeći uglavnom sve radove vezane za oblast visokogradnje, a to su :
- pripremni radovi (iskopi,nasipanje i ravnanje terena itd.)
- betonski radovi
- armirački radovi
- zidarski radovi
- tesarski radovi
- pokrivački radovi
- montažerski radovi
- molersko-farbarski radovi
- fasaderski radovi
- podopolagački radovi
- elektroinstalacije
- vodovod i kanalizacija

Što se tiče radova na mašinskim instalacijama, limarskih radova i nabavci i ugradnji stolarije, preduzeće angažuje vjerne kooperante sa kojima godinama korektno sarađuje. Baveći se izgradnjom, adaptacijiom, sanacijom, rekonstrukcijom, dogradnjom, nadogradnjom i projektvovanjem preduzeće se može pohvaliti velikom referenc listom, te velikim brojem zadovoljnih investitora iz ove dvije oblasti, tj. iz oblasti visokogradnje i projektovanja. Kada je u pitanju izrada projektne dokumentacije i izrada idejnih rješenja okupljen je tim stručnjaka koji posjeduju sjajnu ideju, iskustvo i vještinu.
Smatrajući da dobar imidž stvara konkurentsku prednost na tržištu preduzeće d.o.o.“Braća Mićić“ je godinama gradilo svoj imidž, a budući da sadašnje uslove poslovanja karakteriše gotovo apsolutna tržišna zasićenost u svim uslužnim segmentima, brojne se konkurentske usluge u stvari razlikuju samo po pojedinim simboličkim obilježjima. Preduzeće smatra da je ključ uspjeha shvatanje želja kupaca i prodiranje u svijest korisnika, te da su najvažniji kriterijumi za izbor i za korištenje nekom uslugom očekivana iskustva, odnosno očekivane posledice povezne sa različitim alternativama izbora.